IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
16:02 | 14 май 2014
Обновен: 03:48 | 6 октомври 2024

“Морето” с инфарктна загуба в Ловеч

“Морето” с инфарктна загуба в Ловеч

По материала работи: Борис Проданов
“Морето” с инфарктна загуба в Ловеч

Юношите младша възраст на “Черно море” отстъпиха с 2:3 като гости на “Литекс” в Ловеч в мач от междинния 28-и кръг на Елитната футболна група до 17 г.
Срещу един от лидерите в първенството варненци си осигуриха комфортен аванс – между 7-ата и 9-ата минута те поведоха след 2 бързи гола на Емил Илиев. Домакините обаче се окопитиха по някое време и отвърнаха на удара. В 26-ата минута те първо върнаха едно попадение от пряк свободен удар, а само 4 минути по-късно изравниха след колективна грешка във варненската защита.
През второто полувреме “люляците” окончателно обърнаха мача и стигнаха до 2:3. Голът падна при самостоятелен пробив на футболист на “Литекс”. До края на мача “моряците” се опитаха да изравнят и тотално натиснаха ловчании, но гол не падна.
След мача наставникът на “Черно море” в тази възрастова група Тодор Каменов коментира, че е станал здрав, мъжки мач, в който отново неговите момчета не са могли да опазят аванса си. Той не е доволен от факта, че се допускат лесни попадения от буквално никакви ситуации. Въпреки това Тодор Каменов похвали старанието на футболистите.
По този начин "моряците", които са 5-ти във временното класиране, загубиха практически шансове за класиране в тройката. Те са на 4 т. от Топ 3. В следващия кръг варненци ще прибавят към актива си 3 служебни точки, тъй като “Пирин 2001” (Благоевград) се отказа, а в последната си среща на 24 май “моряците” гостуват на “Левски” в София.

Коментари

Новини Варна