IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
14:39 | 21 май 2014
Обновен: 18:26 | 1 септември 2024

"Лъвовете" допоследно с неуточнен състав

"Лъвовете" допоследно с неуточнен състав

По материала работи: Борис Проданов
"Лъвовете" допоследно с неуточнен състав

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Камило Плачи има сериозни проблеми за разрешаване преди първите мачове на тима от Световната лига срещу САЩ.
"Въпросът какво е състоянието на отбора обикновено звучи банално, но не и в този случай. Петима наши играчи са с контузии и не могат да вземат пълноценно участие в тренировките. Цветан Соколов не работи на 100 %, Тодор Алексиев започна на пълни обороти едва от няколко дни, Николай Пенчев дори не се съблече във вторник. Проблеми има и Мартин Божилов, с Виктор Йосифов също внимаваме. Не е идеалната ситуация, но знам, че дори и в такава, момчетата се мотивират и играят на максимум", коментира италианският специалист.
Иначе променен е началният час на първата среща на България от Световната лига срещу САЩ, съобщиха от Двореца на културата и спорта във Варна. Вместо от 20 ч. сблъсъкът между българските национали и американците ще започне в 20,30 ч. Двубоят е в зала "Конгресна" на ДКС на 23 май. Часът за втората среща на 24 май остава непроменен - 20 ч.

Коментари

Новини Варна