IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
18:17 | 21 май 2014
Обновен: 03:21 | 16 август 2024

Янките тренират в Двореца

Янките тренират в Двореца

По материала работи: Златина Добрева
Янките тренират в Двореца

Волейболистите на САЩ направиха първа тренировка в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Там в петък (20,30 ч.) и събота (20 ч.) имат 2 мача от Световната лига срещу "лъвовете". Момчетата на Джон Спероу са в приповдигнато настроение, след като само преди дни се класираха на мондиала в Полша т.г. Треньорът на янките очаква 2 трудни мача срещу нашите.
"Доволни сме, че се класирахме за финалите в Полша. Световната лига е прекрасен възможност да се подготвим перфектно за Световното първенство. Очаквам волейбол от максимално високо ниво. Наблюдавахме България на видео и се уверихме, че имате много силен отбор. Всички волейболисти на съперника са страхотни, но аз наистина се наслаждавам като гледам Тодор Алексиев. Той има огромен опит, здрав е физически и вижда прекрасно играта. Соколов също е много силен състезател", заяви треньорът на САЩ Джон Спероу.
В състава на САЩ се завръщат опитните Шон Рууни и Уилям Приди, които не играха в Световната лига през 2013 г. Няколко млади състезатели пък са пред дебют в най-комерсиалния волейболен турнир.

Коментари

Новини Варна