IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
11:31 | 22 май 2014
Обновен: 16:09 | 15 август 2024

Милян Пупович вярва в бронза

Милян Пупович вярва в бронза

По материала работи: Борис Проданов
Милян Пупович вярва в бронза

Центърът на баскетболния "Черно море - Порт Варна" Милян Пупович е убеден, че варненци трябва да играят на 100% в серията срещу "Балкан", да се възползват от слабите страни на съперника и да покажат своите силни такива, за да спечелят бронзовите медали. Мач №1 е утре от 19 ч. в Ботевград.
"Не, не очаквах да срещнем "Балкан" - каза той. - След първите два мача мислех, че ботевградчани вече са си свършили работата.Те показаха характер и в четвъртия мач, но загубиха важен играч като Лилов, което според мен повлия. Никой не гледа в момента, дали сме ги били четири или десет пъти. Играем мач за мач. Важното е ние как ще се подготвим и подходим към мачовете. Трябва да покажем силните си страни и да се възползваме от слабите такива на противника. Трябва да играем на 100 процента, за да успеем."
"Не очаквахме да загубим четвъртия мач срещу ЛУКойл. Изиграхме го много слабо. Малко и отпаднахме физически, уморени сме вече, краят на сезона е. Предполагам и в "Балкан" така се чувстват. Те няма да могат да разчитат на някои важни техни играчи и малко са психилогически паднали. За първи път в моята кариера ми се случва да играя плейофи за трето място. Играл съм само финали за титла. Примерно, когато играхме в Адриатическата лига и бяхме първи през 2006-а, победихме "Партизан" във финала, а мач за трето място нямаше. Така е в Сърбия, няма трето място. Тук се гледат медалите", завърши той.

Коментари

Новини Варна