IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
16:00 | 27 май 2014
Обновен: 21:29 | 2 септември 2024

"Морето" запазва треньора, мисли и за титлата

"Морето" запазва треньора, мисли и за титлата

По материала работи: Борис Проданов
"Морето" запазва треньора, мисли и за титлата

На церемония в зала “Христо Борисов” баскетболистите на “Черно море – Порт Варна” получиха медалите и купата за 3-тото място в НБЛ. Тържеството беше уважено от транспортния министър Данаил Папазов, областния управител Иван Великов, представители на общината и други институции в града. Лично президентът на БФБ Георги Глушков дойде за събитието, а медалите връчи главният мениджър на НБЛ Иван Ценов.
Шефът на тима и легенда на баскетбола Симеон Варчев разкри за Медийна група “Черно море”, че треньорът Денислав Коцев запазва поста си и догодина. Тогава целите ще бъдат още по-високи – преследват се 2 финала, а със сигурност портът остава спонсор на тима.
“Още не мога да кажа на кои играчи ще разчитам – коментира треньор №1 на Варна за ХХ век. – От петимата сърби само 1 има договор за догодина. Другите вече са свободни агенти. Какво ще решат след нашата оферта, не знам.”
Според Симеон Варчев наставникът Денислав Коцев се е справил добре и може само да се съжалява, че в края на редовния сезон на НБ не беше запазено 2-рото място преди плейофите.
На свой ред Коцев добави, че винаги целта пред един треньор трябва да е победата. Затова той подкрепи мнението на клубния бос, че по-високите резултати вече са задължителни.
Капитанът на “Черно море – Порт Варна” Асен Великов също подсказа, че на тима биха отивали медали от по-благороден метал.
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна