Варна
fallback
Спорт
17:00 | 21 октомври 2024
Обновен: 02:56 | 22 октомври 2024

Четири отбора са с пълен актив в АМФЛ-Варна

Ето какво се случи в срещите от петия кръг през изминалата седмица

По материала работи: Слав Велев

Порто

Четири отбора са с пълен актив от 15 точки след изиграването на петия кръг от квалификациите за формиране на четирите лиги в АМФЛ-Варна. Така най-вероятно могат да се броят за участници в бъдещата Premier лига, в която попадат осемте тима най-силни тима. По толкова ще има и в останалите три ешалона. Четирите незагубили досега точки са WINBET Varna, Балерини, МФК Монтана и Порто.

Ето какво се случи в срещите от петия кръг през изминалата седмица:

МФК Балерини продължава без загубена точка, като в този кръг би с 3:0 FC Inazuma. Коко вкара две попадения и стана MVP, а едно добави Диев.

WINBET Varna в този пети кръг би Fullmax с 3:1. Калчев, Андреев и Андонов (автогол) вкараха за победителите, а Йовчев - за победените. Полименов стана Играч на мача.

МФК Монтана взе дербито на непобедените досега отбори срещу ФК Дружба със 7:4. Ковачев вкара два пъти и бе определен за №1 в срещата, а по веднъж това сториха Камбата, Дегирменджи, Неджет, Тефък и Димитров (автогол). Сотиров (2), Крумов и Димов бяха точни за "добричлии".

Без загубена точка продължава да е и МФК Порто, който в този кръг разби с 8:0 Therma Village. Симеонов се отчете с четири попадения, което му донесе приза за №1 в срещата, а останалите бяха дело на Радев (2), Атанасов и Коцето.

ФК Любимец 13 - Варна постигна четвърти успех в двубой от петия кръг, надигравайки с 9:4 Mazy Beach. С четири гола блесна Александров, хеттрик заби Рангочев, а по веднъж за победата се разписаха Монов и Христов, който стана Играч на мача. За съперника реализираха Кашкавала (2), Анди и Аквамен.

МФК Братухи постигна трети успех в квалификациите, след като би с 2:1 МФК Импакт 2 - iGaming. Петров и Дженков (автогол) реализираха за успеха, а Манчев порази собствената си врата в полза на загубилия тим. Жендов стана Играч на мача.

МФК Тича постигна четвърта поредна победа - с 4:1 над Castalia. Стефанов (2), Стайков и Старшината донесоха трите точки, а за съперника отбеляза Матев. Стефанов бе определен за №1 в срещата.

След слабия старт с три поредни загуби, Фермополис се поздрави с втора победа - с 5:1 над Date Palm. Два пъти точен бе Даката, който бе определен за Играч на мача, а по веднъж - Венци, Николаев и Ванко. За опонентите отбеляза Иванов.

ФК Фратрия постигна първата си победа, надделявайки с 6:3 над Castalia 2. Петров заби четири гола и стана №1 в срещата, а другите два бяха дело на Михайлов. За загубилия тим се разписаха Тодоров, Йорданов и Малчев.

MFC Old School постигна първа победа, след като надделя над Вино и Мезе с 3:2. Точни за успеха бяха Недялко, Майката и Събев, който стана Играч на мача, а за съперника реализираха Димитров и Генков.

Инженери би с 3:2 The Unity, като го изравни в класирането и двата отбора са с по седем точки. "Единството" поведе с 2:0 чрез Минчо и Москов, но с два гола на Бойчев и един на Бакърджиев Инженери обърна. Именно героят Бойчев бе избран за MVP.

Скрита Сила (Мъдрево) и Odessos направиха 4:4. Александров, Ахмед, Николов и Георгиев отбелязаха за символичните домакини, а Дементьев, Михайлович, Белик и Бойко сториха това за съперника.

Park the bus излъга с 2:1 ФК Горното. Вълев (Играч на мача) и Енев се разписаха за победителите, а Ушоклопа - за загубилия тим.

Дебелият балет надигра с 9:3 Сивите Гъски. Василев заби хеттрик, по два пъти се разписаха Стайков и Петров, който бе избран за №1, а по веднъж - Дино и Калчев. За опонентите им вкараха Тишо, Климентов и Шопа.

АМФК Лудата банда 2 би с 3:0 Supporters United FC, записвайки втората си победа. Два гола вкара Димитров, който бе определен за MVP, а един добави Христов.

МФК Феникс взе много важна победа срещу Атлетик Провадия с 5:2 в двубой от квалификациите за групите в АМФЛ-Варна. Марков вкара два гола и стана Играч на мача, а по веднъж за успеха се разписаха Петров, Колито и Данков. За провадийци отбелязаха Дидо Николов и Колев.

Спейс Тийм обърна МФК Монтана 2 от 0:3 до 4:3. Каменов заби хеттрик, давайки солиден аванс на тима от северозапада на полувремето, но след почивката Стойков (2), Букоев и В. Вълчев донесоха ценни три точки на "космонавтите". Стойков бе определен за №1 в срещата.

АМФК Лудата Банда се справи срещу МФК Пекарни Чочо, надигравайки го със 7:5. Нестъров се отчете с хеттрик и стана MVP, а останалите попадения за победителите бяха дело на Щерев (2), Маринов и Мишо. За "пекарите" отбелязаха Денка (2), Крис, Мустафов и Боби.

TNT победи с 9:4 МФК Импакт Варна. Над всички бе Нотев, който изригна с пет гола и заслужи званието Играч на мача, а останалите за "динамитите" бяха дело на КАСАБОВ, Йорданов и ТОШКО. За опонента вкараха Вълчев (3) и Бахов.

Петият кръг бе затворен с втората победа на МФК Приятели, който надделя с 5:3 срещу АФК Абсолют. Кирилов се разписа два пъти, а по веднъж това сториха Иванов, Георгиев и  Г.Панев, който бе избран за №1 в двубоя. За загубилия тим с попадения се отчетоха Великов (2) и Хаджи.

Предпоследният шести кръг от квалификациите е доста решаващ за оформянето на групите в шампионата.

Автор на статията:
Слав Велев
АМФЛ-Варна аматьорски футбол Варна спорт варна спорт новини варна Порто резултати
0 коментара
fallback
fallback