Варна 15°
fallback
Спорт
12:00 | 19 октомври 2024
Обновен: 16:25 | 19 октомври 2024

Иван Цветанов: Това бе най-слабият ни мач от много време насам

Докато се налага, ще бъда треньор на отбора, казва той

По материала работи: Александър Дечев

Временният наставник на Спартак Иван Цветанов говори след тежката загуба с 0:3 от Берое. "Играта не ни се получи. Получихме и досадни грешки в защита. Приемаме, че те са част от футболната игра. Да поздравя Берое, беше отборът, който повече тичаше и заслужаваше победата", сподели наставникът.

"Не ни се получиха нещата, не знам, може би всичко около клуба влияе. Но нека това не ни служи като оправдание. Все пак излизаме на терена да покажем какво можем, но днес не изглеждахме добре", каза още той.

"Мисля, че на вратарския пост Виденов се справи добре. Извади няколко положения. Това е футболът, понякога си на върха, понякога си долу. Трябва да се изправим", допълни Цветавнов.

След това той беше запитан дали ще води "соколите" и в следващия мач или клубът ще назначи постоянен треньор: "Този въпрос е към хората, които трябва да го назначат. Аз съм казал, докато се налага, ще бъда тук"

"Коренно трябва да променим играта си. Това е най-слабият мач на Спартак от много време насам, включително и мачовете в Б група", завърши Иван Цветанов.

Автор на статията:
Александър Дечев
Спартак Спартак Варна Иван Цветанов Иван Цветанов Спартак Берое Спартак Берое Спартак Варна
0 коментара
fallback
fallback