IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
15:30 | 18 октомври 2024
Обновен: 17:24 | 18 октомври 2024

SENSHI 24 ще се проведе на 7 декември във Варна

По материала работи: Слав Велев
SENSHI 24 ще се проведе на 7 декември във Варна

След последните две големи плажни издания на SENSHI, вече е ясна датата и за следващото бойно шоу на международната верига. SENSHI 24 ще се проведе на 7 декември, събота, в Двореца на културата и спорта във Варна. Вратите за бойната галавечер ще се отворят в 18:30 часа, а билетите за нея вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Събитието ще представи елитни международни бойци, които ще се съревновават за шампионските пояси на SENSHI. Феновете могат да очакват много оспорвани двубои между някои от най-добрите състезатели и световни шампиони от различни страни, които ще демонстрират своите умения на ринга във Варна. Бойната карта ще е с 11 професионални битки, като в 5 от тях ще участват български бойци, готови да защитят честта на родината.

Международната верига SENSHI е една от най-бързоразвиващите се в Европа и се е утвърдила както с високото ниво на битките, така и с акцента си върху уважението и дисциплината, които налагат бойните спортове. Като част от KWU International Professional League, SENSHI продължава да разширява глобалния си обхват и предоставя на феновете от цял свят възможността да се насладят на първокласни и неочаквани битки.

Побързайте да запазите най-добрите места в зала "Конгресна" на ДКС във Варна.

24-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър”, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI 24 са Boec.BG и Boec.COM, Bulgaria ON AIR, MAX Sport, американската онлайн телевизия за бойни спортове TrillerTV, Dir.bg, Kwunion.com, Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Коментари

Новини Варна