Варна 12°
fallback
Спорт
13:40 | 17 октомври 2024
Обновен: 18:34 | 17 октомври 2024

Спартак Вн се уреди с нови два стабилни спонсора

Единият е водещa световна компания за електроника, а другият - местна фирма за производството и търговията с безалкохолни и изворна вода

По материала работи: Слав Велев

ФК Спартак Варна се уреди с два много стабилни спонсора.  Първият нов партньор е една от водещите световни компании в производството на електроника и електроуреди. Тя става част от нашето футболно семейство като спонсор, а тяхното лого ще бъде поставено на стратегически места в стадион "Спартак" и клубната база. Договорът е за срок от една година, с възможност за удължаване.

Другият е водеща компания в производството и търговията на безалкохолни напитки, както и бутилирането на изворна вода. Логото компанията ще заеме договорени позиции на стадион „Спартак“ и клубната база. Радва ни фактът, че компанията проявява интерес и към развитието ДЮШ, което е приоритет във визията за развитие на новия изпълнителен директор на клуба.

 

"За нас е истинска чест и удоволствие да подкрепим един от най-големите и популярни футболни клубове в България. Радваме се, че се присъединяваме към семейството на Спартак и се надяваме с нашата помощ, клубът да продължи нагоре по пътя си на развитие. Преговорите с г-н Иван Иванов преминаха бързо и получените от него уверения в бъдещите планове съвпадат с визията и вижданията ни за начин на работа. Желаем успех на отбора и всички, които подкрепят Спартак.", заяви Христо Радев - управител на Philips Lighting България.

Изпълнителният директор на Спартак, г-н Иван Иванов, допълни: „Това партньорство е важна стъпка към стабилизиране на клуба, но пред нас все още предстои много работа. Благодарим на Philips България за доверието и бързата реакция. Присъствието на толкова престижен бранд в нашето семейство е знак за значимостта на Спартак, и ще дадем всичко от себе си, за да отговорим на високите им стандарти. Надяваме се да вървим заедно напред.“

„Надяваме, че с нашата подкрепа, клубът ще постигне нови високи постижения и резултати. Ние сме българска компания с двадесет и седем годишен опит на пазара и виждаме перспектива в проекта Спартак. Бизнесът има нужда от позитивни послания, чрез спорта. В процеса на разговорите ние видяхме, че в марката Спартак и управлението на клуба виждаме тази перспектива. Пожелаваме на всички състезатели и треньори в клуба здраве и успешни спортни събития.”

„С партньор от ранга на „Нова Трейд“ получаваме не само силен и надежден съюзник, но и поемаме висока отговорност. Благодарим за подкрепата и сме готови да работим усърдно, за да оправдаем доверието. Очаквайте изненади за школата, феновете и марката „Спартак“, но тях ще ги оставя като изненада за по-късен етап. Опитваме се да работим и по-малко да говорим, с действия и най-вече с реални дела да овладеем ситуацията в клуба, Благодарим на хората, които ни протягат ръка." заяви Иван Иванов - изпълнителен директор на ФК Спартак Варна.

Автор на статията:
Слав Велев
Иван Иванов Спартак Спартак Варна спонсори новини спонсори футбол спорт спорт варна новини варна Philips Нова Трейд ДЮШ Христо Радев
1 коментара
fallback
fallback