IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
07:38 | 8 октомври 2024
Обновен: 09:46 | 8 октомври 2024

Спартак Варна има нов изпълнителен директор

Павлин Николов официално се оттегли от клуба и излезе с изявление

По материала работи: Слав Велев
Спартак Варна има нов изпълнителен директор

Иван Кирилов Иванов

Иван Кирилов Иванов е новият изпълнителен директор на Спартак Варна. Роден е на 12.12.1973 г. и е преминал през всички детско-юношески гарнитури и представителния отбор.

Той е тренирал под ръководството на Г. Капанов, Л. Горанов, Р. Димов, Кр. Зафиров, Д. Пенев и М. Миронов. Играл е рамо до рамо с Ж. Господинов, Ст. Найденов, П. Казаков, Ст. Дончев, Д. Дончев, А. Вълчанов, Ст. Герджиков, П. Йорданов и др.

Бил е и професионален футболен съдия, което му дава дълбоко разбиране за футболната материя.

Павлин Николов официално подаде оставка и излезе с изявление:

"Благодаря на соколите за мъжката игра и победа! Гордея се с отбора, който заедно с моя екип изградихме! Както заявих след тези два двубоя, се оттеглям от управлението и финансирането на клуба. Напускам, защото вандализмът и насилието нямат място не само в спорта, но и най-вече в обществото. Признавам, не успях да се справя с това.

През тези 10 дни работихме усилено заедно с членове на УС и част от организираните фенове, които се дистанцираха от провокацията, за да намерим хора, които да продължат каузата Спартак. Новият изпълнителен директор Иван Кирилов Иванов ще има за цел да преговаря и избере следващите спонсори, които да поемат ангажимент да финансират клуба в най-скоро време. Всеки, който има възможност и желание, да заповяда и да се избере най-доброто за бъдещето на ФК Спартак Варна.

За целта Иван Кирилов ще свика общо събрание, което да вземе решение за продължаването на дейността на клуба.

Давид Дараджански остава част от екипа."

Коментари

Новини Варна