IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
16:30 | 4 октомври 2024
Обновен: 20:24 | 4 октомври 2024

Олександър Усик пристигна за снимки в София

37-годишният украинец предстои да защитава световните си титли на 21 декември в реванш срещу Тайсън Фюри

По материала работи: Слав Велев
Олександър Усик пристигна за снимки в София

Снимки: Фейсбук

Световният шампион по бокс в тежка категория Олександър Усик изненадващо пристигна в София. Героят на Украйна публикува в социалните мрежи кадри от визитата си в българската столица.

Едната е пред катедралата "Свети Александър Невски", а другата пред Столична община, където до българското знаме и това на София, се вее и украинското. Усик очевидно е трогнат от жестa, тъй като е вдигнал палци и на двете си ръце. 

Все още не е ясен поводът за визитата на легендарния украинец, но в интернет изтекоха фенски снимки, от които става ясно, че той се е отбил и до киноцентъра в Бояна.

Както е известно, на 37-годишния Усик предстои да защитава световните си титли на 21 декември в реванш срещу Тайсън Фюри. Очакваният с огромен интерес мач ще се състои в Рияд (Саудитска Арабия).

Усик е носител на коланите в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), Световната боксова асоциация (WBA) и Световната боксова организация (WBO).

Коментари

Новини Варна