IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
16:00 | 1 октомври 2024
Обновен: 18:16 | 1 октомври 2024

Третото издание на градския чудобой предизвика много емоции във Варна

Представители на 17 отбора се включиха в 6 дисциплини

По материала работи: Александър Дечев
Третото издание на градския чудобой предизвика много емоции във Варна

Третото издание на градския многобой бе част от съпътстващите събития посветени на Европейската седмица на спорта. Надпреварата предизвиква все по-голям интерес сред хората, които обичат спорта и забавленията на открито и в зала. Представители на 17 отбора се включиха в 6 дисциплини: колоездене, ориентиране, гребане с каяк, стрелба с лък, катерене и етап с решаване на логическа задача.

Отборите бяха съставени от двама души, които взеха участие във всички дисциплини, като класирането бе общо, на база резултатите от отделните етапи. 
Арена на битките бяха поляните край Аладжа манастир, плажа Карантината в район Аспарухово и залата за катерене в бившия плувен комплекс „Юрий Гагарин“, където се проведе и награждаването на призьорите. 

Градският Чудобой се утвърждава, като атрактивно спортно предизвикателство за малки и големи, които обичат разнообразните многоетапни надпревари. 
Състезанието се организира от Спортен клуб „Чудните скали“ с подкрепата на Дирекция „Спорт“ на Община Варна , магазини „Декатлон“ и „Жълто“.

Коментари

Новини Варна