IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
12:15 | 1 октомври 2024
Обновен: 14:27 | 1 октомври 2024

"Соколите" посветиха победата на феновете си

Иван Цветанов няма да остане начело на първия тим

По материала работи: Александър Дечев
"Соколите" посветиха победата на феновете си

Нападателят на Спартак Варна Ахмед Ахмедов бе избран за Играч на мача след победата на неговия тим над Септември с 1:0 в мач от 10-ия кръг на Първа лига. Той отбеляза единственото попадение в срещата в 67-ата минута от дузпа. "Беше много труден мач с много борба. Опитахме се да играем футбол и дадохме всичко от себе си. Показахме, че сме мъже и много голям колектив. Чувствам се уверен и се опитвам всеки мач да вкарвам голове и да помагам на отбора. Понякога не се случва, но съм благодарен, че днес бях възнаграден с това попадение. Искам да благодаря и на феновете, които винаги са с нас и ни подкрепят. Тази победа е за тях“, заяви Ахмед Ахмедов.

Временният старши треньор на Спартак (Варна) Иван Цветанов също бе доволен от победата. Треньорът на втория тим на варненци заяви категорично, че няма да остане в първия отбор за постоянно. "Вижте, първо е много важно за момчетата, отбора и клуба за ситуацията в момента. Беше важно да се представим добре, а хубавото е, че се поздравихме с успех. Съгласих се да водя заради момчетата, знам какви са. Жалко е това, което се случва с клуба в този момент. Не, аз лично ще разбирам тепърва. Само последната тренировка бях с отбора, преди това с втория. Не знам какво ще става, надявам се да има хубави дни за този клуб и този отбор. По принцип не е тайна, че аз обичам в защита да се спазват принципите – момчетата бяха добре подредени. Запазихме суха мрежа отново. Искам да благодаря на целия екип. Казах още предния път, че няма да остана. Има правила в тази държава. Аз не съм човек, който ще си наруши принципите“, заяви Цветанов.

 

Коментари

Новини Варна