Варна 17°
fallback
Спорт
10:00 | 30 септември 2024
Обновен: 14:30 | 30 септември 2024

Съдбоносни дни настъпват за Спартак Варна

„Премахването“ на Павлин Николов е бил сценарият на всички събития в клуба в последните седмици

По материала работи: Слав Велев

Съдбоносни дни настъпват за Спартак Варна. Очаква се фенове на соколите да вземат властта, като те вече имали готов човек, който да поеме издръжката в ролята на собственик. Засега неговото име се пазело в тайна. „Премахването“ на Павлин Николов е бил сценарият на всички събития в клуба в последните седмици, които ескалираха с боя над старши треньора Кириакос Георгиу. Сегашният бос обяви, че вследствие на всичко случило се той напуска клуба, оставя акциите и спира финансирането.

За целта още през предстоящата седмица ще бъде свикано Общо събрание за избор на нов президент. Властта ще мине в ръцете на фенове, но реално вече има човек, който ще е в ролята на собственик, но на този етап той ще остане в сянка. Ще има популярно за Варна лице, което ще е в ролята на председател на УС, пише Gol.bg.

Една от най-старите улстрас-фракции на Спартак Вн пък обяви, че напуска „Трибуна Соколъ“ в знак на несъгласие със случващото се.

„Ние, привържениците на Спартак Варна от скромната олдскул група Mladost Boys’95 , със съжаление заявяваме, че напускаме СНЦ „Трибуна Соколъ“, на което сдружение част от нас са и участници в Учредителното събрание. Заявяваме и напускането на нашия представител в Управителния съвет на Сдружението. Сдружение „Трибуна Соколъ“ имаше прекрасни идеи, като основна цел бе обединяване на синьо-бялата общност. За съжаление, година по-късно тази цел е повече от далече. Няма да изпадаме в подробности, просто различия във вижданията ни. Желаем успех на съмишлениците ни в Сдружение „Трибуна Соколъ“, написаха от фракцията.

Очевидно и сред привържениците на Спартак има сериозно разделение по отношение на случващото се в клуба.

Такова, както е известно, има в последните дни и в Локомотив Пловдив.

Автор на статията:
Слав Велев
Павлин Николов Спартак Варна фенове футбол новини спорт спорт варна общо събрание Спартак фенове спартак соколи собственик президент Кириакос Георгиу Трибуна Соколъ Mladost Boys’95
0 коментара
fallback
fallback