IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
10:00 | 30 септември 2024
Обновен: 12:15 | 30 септември 2024

Съдбоносни дни настъпват за Спартак Варна

„Премахването“ на Павлин Николов е бил сценарият на всички събития в клуба в последните седмици

По материала работи: Слав Велев
Съдбоносни дни настъпват за Спартак Варна

Съдбоносни дни настъпват за Спартак Варна. Очаква се фенове на соколите да вземат властта, като те вече имали готов човек, който да поеме издръжката в ролята на собственик. Засега неговото име се пазело в тайна. „Премахването“ на Павлин Николов е бил сценарият на всички събития в клуба в последните седмици, които ескалираха с боя над старши треньора Кириакос Георгиу. Сегашният бос обяви, че вследствие на всичко случило се той напуска клуба, оставя акциите и спира финансирането.

За целта още през предстоящата седмица ще бъде свикано Общо събрание за избор на нов президент. Властта ще мине в ръцете на фенове, но реално вече има човек, който ще е в ролята на собственик, но на този етап той ще остане в сянка. Ще има популярно за Варна лице, което ще е в ролята на председател на УС, пише Gol.bg.

Една от най-старите улстрас-фракции на Спартак Вн пък обяви, че напуска „Трибуна Соколъ“ в знак на несъгласие със случващото се.

„Ние, привържениците на Спартак Варна от скромната олдскул група Mladost Boys’95 , със съжаление заявяваме, че напускаме СНЦ „Трибуна Соколъ“, на което сдружение част от нас са и участници в Учредителното събрание. Заявяваме и напускането на нашия представител в Управителния съвет на Сдружението. Сдружение „Трибуна Соколъ“ имаше прекрасни идеи, като основна цел бе обединяване на синьо-бялата общност. За съжаление, година по-късно тази цел е повече от далече. Няма да изпадаме в подробности, просто различия във вижданията ни. Желаем успех на съмишлениците ни в Сдружение „Трибуна Соколъ“, написаха от фракцията.

Очевидно и сред привържениците на Спартак има сериозно разделение по отношение на случващото се в клуба.

Такова, както е известно, има в последните дни и в Локомотив Пловдив.

Коментари

Новини Варна