Варна 20°
fallback
Спорт
18:29 | 28 септември 2024
Обновен: 22:13 | 28 септември 2024

Ръководството на Спартак плати за следващите два мача, после се оттегля

Следващата седмица ще бъде свикано общо събрание за избор на нов президент

По материала работи: Александър Дечев

Ръководството на Спартак (Варна) разпространи официално изявление за актуалната ситуация в клуба.

Ето какво гласи то:

"Бихме искали да информираме всички привърженици и заинтересовани страни, че ФК Спартак Варна предприема необходимите стъпки за осигуряване на стабилност.

Осигурено е финансиране за следващите две срещи на тима в Efbet лига, с което се цели да се гарантира спокойствие и фокус върху представянето на отбора на терена. Утре тренировката на отбора ще се проведе по график, като са осигурени всички необходими условия – транспорт и настаняване в хотел за играчите и треньорския екип.

На 30 септември отборът ще бъде ръководен от Иван Цветанов, заедно с Георги Георгиев и Ивайло Петров. Този екип ще осигури необходимата подготовка и мотивация за успешното представяне на отбора. Същият треньорски щаб ще води тима и в предстоящата среща срещу Локомотив София.

Средствата за тези две срещи са осигурени от президента на ФК Спартак Варна, който след това ще се оттегли изцяло от управлението на клуба, включително от дейността на детско-юношеската школа.

За целта още през предстоящата седмица ще бъде свикано общо събрание за избор на нов президент.

Винаги верни!"

      

Автор на статията:
Александър Дечев
Спартак Павлин Николов Спартак Кириакос Георгиу Спартак Спартак Септември Спартак фенове Спартак напрежение Спартак общо събрание Спартак президент
0 коментара
fallback
fallback