Варна 23°
fallback
Спорт
14:45 | 27 септември 2024
Обновен: 19:08 | 27 септември 2024

Ветераните на Спартак излязоха с позиция за случващото се в клуба

Те призоваха управляващите и феновете да загърбят егото си и да защитят интереса на отбора

По материала работи: Александър Дечев

Ръководството на ветераните на Спартак  Варна излезе с официална позиция за случващото се във футболния клуб. Както е известно, собственикът на "соколите" Павлин Николов обяви, че спира финансирането на представителния тим, след като фенове съблякоха фланелката на треньора Кириякос Георгиу и го набиха на тренировка.

Ето какво заявяват Красимир Зафиров, Бисер Димитров, Пламен Казаков, Божидар Ставрев Иван Петров, Пламен Михов, Антон Фажев, Хугас Месропов, Станчо Герджиков и други ветерани на Спартак:

"Бихме искали да кажем на всички, които управляват клуба и го подкрепят, да загърбят личните си интереси и своето его, и да защитят интереса на Спартак.

Клубът трябва да се запази и да продължи да функционира пълноценно, след като стартира силно в елитното първенство и радва своите симпатизанти.

Призоваваме към разум и единомислие, тъй като смятаме, че в този момент всички ръководители и фенове на Спартак трябва да са заедно и обединени, за да не допуснат нашия любим клуб да се разпадне.

Спартак е на всички истински спартаклии, а не на отделни личности, и неговата игра и резултати осмислят съдбите и настроенията на много хора".

Автор на статията:
Александър Дечев
Спартак спартак ветерани спартак треньор Спартак Кириакос Георгиу напрежение Спартак Павлин Николов Спартак Спартак Варна
0 коментара
fallback
fallback