IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
17:00 | 11 септември 2024
Обновен: 18:35 | 17 септември 2024

Промените в БФС са факт! Гонзо обяви имената на новите шефове

Трябва да започнем да подобряваме нещата лека-полека, категоричен е шефът на БФС

По материала работи: Александър Дечев
Промените в БФС са факт! Гонзо обяви имената на новите шефове

Обещаните от президента на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо са факт.

Изпълнителният комитет на БФС проведе своето заседание в Национална футболна Бояна, след което официално обяви, че Станислав Тодоров остава за постоянно начело на Съдийската комисия, в която наследи Давид Борбалан. Вихрен Манев заменя Стоян Алексиев като мениджър на съдиите, докато Крум Стоилов заменя Петър Петров като отговорник за системата за видео арбитраж, пише Dsport

На пресконференцията след Изпълкома бе обявен и новият изпълнителен директор на БФС. Това е Андрей Петров, който наследява на поста Борислав Попов.

"Предвид напрежението, което се създаде, предприехме смяната със Станислав Тодоров. Нещата трябва да се случват постепенно, защото българският футбол беше три години във война. Трябва да започнем да подобряваме нещата лека-полека“, категоричен е президентът на централата.

"Аз още в първия ден, в който станах президент, ви казах, че нещата ще се правят по такъв начин, че българският футбол да се развие и след две-три години да има резултати. Работим от първия ден да променим нещата към добро. Съдийската комисия почти не се променя. Борбалан излезе, а на негово място е Станислав Тодоров. Искам съдиите да бъдат безпристрастни и съдиите да не бъдат главните действащи лица. Всички са опитни хора. Станислав Тодоров е един от най-добрите съдии през последните 10 години“, увери президентът на БФС и допълни: „Всички тези хора познават проблемите, за да могат да ги решат. Те са били в тези процес", каза той.

Коментари

Новини Варна