IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
15:15 | 4 септември 2024
Обновен: 15:48 | 30 септември 2024

Волейболният Черно море приема три отбора в традиционен турнир

Мачовете ще се играят в края на септември

По материала работи: Александър Дечев
Волейболният Черно море приема три отбора в традиционен турнир

Снимка: "Народен спорт"

Волейболистите от мъжкия отбор на Черно море (Варна) продължават с натоварванията, след като подготовката им за новия сезон започна преди десетина дни. Вече има уредени и контролни срещи, като ще се уточняват датите. Съперници в тях ще бъдат Дея спорт (Бургас) и Добруджа 07 (Добрич).

Варненският тим, който е воден от Данаил Милушев, е домакин и на традиционен турнир, който се провежда в рамките на Черноморските спортни игри. Приятелската надпревара е в края на септември. Освен "моряците" участие са потвърдили отборите на Локомотив Авия (Пловдив), Дея спорт (Бургас) и Добруджа 07 (Добрич).

В следобедните часове на 28 и 29 ще се играят по две срещи, а на 30 септември  ще се играе по-рано,  за да могат тимовете да отпътуват. Програмата ще бъде обявена допълнително. Варненци поканиха на турнира и отбора на  Дунав (Русе), но те вече бяха потвърдили участие на подобен турнир в Букурещ.

Коментари

Новини Варна