IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
13:17 | 4 септември 2024
Обновен: 20:23 | 15 септември 2024

Спартак (Варна) представи официално Кириакос Георгиу

Това ще е негов втори период начело на "соколите"

По материала работи: Александър Дечев
Спартак (Варна) представи официално Кириакос Георгиу

Кириакос Георгиу е новият старши треньор на Спартак (Варна). В момента ръководството на клуба в лицето на Павлин Николов и Асен Миланов го представя на пресконференция на стадиона на тима. Негови помощници ще бъдат Леван Апкарян, на който клубът ще използва Про-лиценца, и Михаил Цоков.

Това ще е втори период на гърка в отбора, след като преди време го води преди години и във Втора и Трета лига.

Любопитното е, че Георгиу бе назначен начело на Академик (Свищов) съвсем скоро, но след една победа напусна, тъй като е бил поканен от ръководството на "соколите".

Кириакос имаше конфликт с феновете на варненци преди време и сега се очаква как ще реагират те. Клубният бос Павлин Николов каза, че е гласувал пълно доверие на Кириакос Георгиу и призова феновете да му дадат време, тъй като времето е най-добрия съдник.

"Искам да играем офанзивен футбол. Кириакос помагаше както за селекцията, така и за тактиката срещу Левски. Анализирал съм го и му вярвам. Знам, че мога да разочаровам някой, но съм убеден в избора си. Искам Спартак да играе красиво и дори някога да паднем, да го направим, след като сме се раздали и сме показали сърце", каза Николов.

Коментари

Новини Варна