IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
16:15 | 3 септември 2024
Обновен: 08:37 | 15 септември 2024

Официалният кантар на SENSHI23 ще се проведе в петък

24-ма състезатели са в бойната карта на галавечерта

По материала работи: Александър Дечев
Официалният кантар на SENSHI23 ще се проведе в петък

Официалният кантар и прескоференцията преди 23-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI ще се проведе този петък, на 6 септември, от 18:30 часа на плажа до ресторант "Море" в к.к. "Св. Св. Константин и Елена", гр. Варна.

На специалното събитие всички 24 бойци в бойната карта на SENSHI ще преминат през официалния кантар, който ще определи дали професионалните атлети ще влязат в категориите си за срещите на арената.

По време на официалния кантар на SENSHI 23 българските и чуждестранните бойни звезди ще застанат очи в очи с опонентите си преди двубоя им на ринга. И този път легендарни имена от света на бойните спортове ще отправят своите приветствия и насоки към всички състезатели, които предстои да се качат на престижния ринг на SENSHI.

23-ото издание на международната бойна галавечер SENSHI ще бъде тази събота – 7 септември от 18:30 часа на плажната арена в к.к. «Св. Св. Константин и Елена», гр. Варна. В бойния спектакъл, за радост на публиката, ще се включат и едни от най-талантливите и перспективни български бойци - Атанас Божилов, Кристиян Дойчев и Делян Георгиев

Непосредствено след официалния кантар ще се проведе прескоференция за медиите с участието на 6 изявени бойци - българите Кристиян Дойчев и Атанас Божилов, заедно с противниците им Валентинос Кириакидис /Гърция/ и Джайте Ндоу Бубу /Испания/. Въпроси може да отправите и към бойците в най-тежката категория Раде Опачич /Сърбия/ и Кристиан Ристеа /Румъния/.

Бойната карта на SENSHI 23 е повече от обещаваща и включва 12 силни и оспорвани двубои между елитни бойци от 17 държави, които ще се проведат на арената по правилата KWU Full Contact, KWU SENSHI и KWU OPEN.

Коментари

Новини Варна