IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Спорт
15:00 | 31 август 2024
Обновен: 16:39 | 14 септември 2024

Илиан Илиев: Опитваме се да задържаме високата летва, която зададохме от миналия сезон

Изпълнихме фонда заплати, приравнен е, споделя треньорът на Черно море

По материала работи: Александър Дечев
Илиан Илиев: Опитваме се да задържаме високата летва, която зададохме от миналия сезон

Треньорът н а Черно море – Илиан Илиев, даде интервю за Дарик радио и dsport часове преди визитата на тима му на Лудогорец. Илиев каза, че се надява Черно море да затрудни разградчани и да наруши перфектния им ритъм от началото на сезона.

„Кога сте ме чули да критикувам футболисти за представянето за играта им? Аз забележки към футболисти, ако имам, им ги казвам в съблекалнята и се опитваме с тренировките да се поправяме. В момента се движим според очакванията, изключвам загубата независимо от по какъв начин се случи от Локомотив София“.

„С времето вдигнахме очакванията и летвата за представянето на нашия отбор. Това, че сега сме втори, има още много мачове да се изиграят. Приемаме го като нормално. Винаги има какво да се подобрява. Забележки на футболисти правя само в тренировъчния процес и когато правя разбор“.

„Опитваме  се да задържаме високата летва, която зададохме от миналия сезон. Помагаме бързо на новите попълнения да се впишат в колектива. Това е добре и за двете страни, както и за отбора, така и за играча, който не се чувства на чуждо място“.

„Не искам да коментирам, защото акцентът върху интервюто ще падне върху съдийството, а не искам да е така“.

„Стре мим се да сме по-постоянни, както го направихме през миналата година. Нямаме потенциала на Лудогорец, като цяло говоря, но това, което футболистите направиха говори изключително много за техния характер. Надяваме се по същия начин да продължим напред. Очаква ни тежък мач срещу Лудогорец. Знаем, че у дома играят доста агресивно и в двете фази. Ние трябва да сме на нашето най-добро ниво във всяка фаза на играта“.

„Ами ще се опитаме (б.р. – Черно море да бъде агресивен). Надяваме се на офанзивен футбол, да сме агресивни, да държим топката и да използваме празните пространства. Това, което показваме, мисля, че се отърсихме от отпадането. Показа се, че Беер Шева имат по-голям опит в евротурнирите“.

„Аз не мога да коментирам дали Лудогорец са допуснали неточности. Не променяме начина си на игра спрямо противника. Макар че може би по-зрял отбор трябва да го прави. Не гледам Лудогорец, гледам нас. Ако Лудогорец е в перфектно състояние и ние трябва да сме добре, да ги затрудним. Ако е обратното, няма да ги затрудним. Гледам нас“.

„Направихме малко екстра включване с него (б.р. – трансферът на Ренан). Причините ги казах – Крумовград има повече чужденци от бройката. Имахме голямо желание да ги вземем лятото. Сега се отдаде възможност. Имахме двама тежко контузени – Уеслен и Калкан, преотстъпихме Ники Златев в Словения, имаше желание да получи игрови минути. Долу-горе, малко ни е по-къса групата. Но при нас винаги е било така – входящи и изходящи заплати, няма къде да мърдаме. Дори и да имаме хипотетични желания, няма как да стане. Изпълнихме фонда заплати, приравнен е“.

Относно състоянието на Клаудиу Кешеру, Илиев заяви: „Важното е ние и той да имаме търпение, за да може да се включи за повече от 20-25 минути. Позитивен е, работи всеки ден. Помага за атмосферата“.

      

Коментари

Новини Варна