IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Спорт
12:00 | 31 август 2024
Обновен: 11:47 | 13 септември 2024

Четирима от „Комодор” стартират на европейското по водна топка

16-те най-добри отбора на Стария континент ще се борят за трофея в Бургас от 1 до 3 септември

По материала работи: Александър Дечев
Четирима от „Комодор” стартират на европейското по водна топка

Снимка: Българска федерация по водна топка

Четирима състезатели от „Комодор” (Варна) – Младен Димитров, Богдан Траянов, Живомир Добрев и Владимир Станков, стартират участието си с националния отбор на европейското първенство по водна топка за 19-годишни мъже. Шестнайсетте най-добри отбора в Европа ще се борят за трофея в Бургас от 1 до 3 септември.

България е в група със Словения, Чехия и Румъния. Първият дуел на трикольорите е на Парк Арена ОЗК срещу Словения в неделя от 19,30 ч. В понеделник и вторник, отново в същия час българите излизат съответно срещу Чехия и Румъния.

В навечерието на еврошампионата националите, водени от треньорите Ивайло Пачалиев и Николай Райков, направиха подготвителен лагер в Кранево. Седмица прези старта на турнира там се готви и селекцията на Турция, срещу която нашите момчета изиграха няколко контроли.

Междувременно стана ясно, че четирима състезатели от „Комодор” са получили повиквателна за националната селекция на Жарко Петрович във възраст U 16.

Христо Делчев, Стефан Димитров, Владимир Станков и Дениз Каракашев ще вземат участие в предстоящия подготвителен лагер на националния отбор от 11 до 15 септември в Кранево.   

Коментари

Новини Варна