IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
07:56 | 29 август 2024
Обновен: 15:06 | 13 септември 2024

Томаш пое ЦСКА, собственикът на Спартак ще търси нов треньор след мача с "Левски"

"Соколите" чакат двама нови футболисти

По материала работи: Александър Дечев
Томаш пое ЦСКА, собственикът на Спартак ще търси нов треньор след мача с "Левски"

Снимка: Официален сайт на ЦСКА

ЦСКА официално обяви Александър Томаш за нов старши треньор. Наставникът пристига от хита на сезона Спартак Варна заедно с целия си щаб в състав Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Христо Колев. От щаба на Томислав Стипич остава Илиян Митрев, който ще изпълнява функциите на кондиционен треньор.

Собственикът на Спартак (Варна) Павлин Николов обяви, че сагата е приключила.

"Томаш напусна Спартак, неговите асистенти също ще го направят, макар че тях малко ще ги забавя, тъй като едно гърне като се спука, няма как да се залепи и да изглежда по същия начин. За Томаш какво да ви кажа. В първия ден бях много афектиран, че иска да си тръгне, но сега гледам философски на нещата. Въпреки че постъпката му е некоректна и се чувствам предаден, ЦСКА все пак е неговата детска мечта и го разбирам", каза той.

"Сега обаче е най-важно да намерим добър треньор и да продължим по най-добрия начин. Другата седмица с това ще се занимавам и се надявам да направя верния избор, както с Томаш. Категоричен съм, че никой от футболистите няма да напусне, а поредните двама нови идват скоро. Да не забравяме също, че след затварянето на трансферния прозорец може да се привличат и свободни агенти, така че селекцията при нас остава отворен процес. Сега току-що се прибирам във Варна след три полета и утре или в петък ще отида да се видя с играчите и да поговоря с тях. Аз обаче знам, че те ще дадат всичко от себе си срещу Левски пред пълните трибуни и затова съм спокоен", каза той пред "Гонг".

Коментари

Новини Варна