IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
20:04 | 27 август 2024
Обновен: 00:13 | 9 септември 2024

Томаш обяви пред феновете на Спартак, че иска да води ЦСКА

Предстои двете ръководства да се договорят

По материала работи: Александър Дечев
Томаш обяви пред феновете на Спартак, че иска да води ЦСКА

Старши треньорът на Спартак (Варна) Александър Томаш се очаква да премине в ЦСКА-София. Днес той е обявил в разговор пред феновете на "соколите", че иска да води отбора, който е на сърцето му. Заедно с него към столицата ще тръгнат и неговите помощници Христо Колев-Бащата, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков.

Предстои собствениците на двата клуба да уточнят дали и как ще стане раздялата. В някои медии излезе информация, че "армейците" ще платят 240 000 лева неустойка за правата на треньора. Вчера собственикът Павлин Николов обяви, че Томаш остава, но след днешното развитие на нещата той все още не е коментирал.

Както е известно, Томаш дойде през лятото във Варна като до последно чакаше и да поеме ЦСКА. В крайна сметка той пое Спартак и след шест кръга тимът му е трети в класирането след четири победи, едно равенство и една загуба. Любопитното е, че една от победите на "соколите" е именно над ЦСКА с 3:0.

В събота Спартак приема Левски, като не се знае кой ще е начело на варненци.

Коментари

ELENA90 ( преди 2 седмици )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна