IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 28°
Спорт
14:00 | 21 август 2024
Обновен: 14:57 | 12 септември 2024

Клуб по плувни спортове се слива със Спартак Варна

КПС Варна става КПС Спартак Варна

По материала работи: Слав Велев
Клуб по плувни спортове се слива със Спартак Варна

КПС Варна се слива с традицията и историята на Спартак Варна. От днес нататък, клубът ще носи името Спартак Варна. Обединявайки най-доброто от КПС Варна с богатото наследство на Спартак Варна, ние ще продължим да надграждаме върху вече утвърдените постижения и да носим със себе си същата страст и професионализъм, които ни доведоха до тук, съобщават от клуба.

"Спартак Варна е не само най-разпознаваемият и обичан отбор в региона, но и символ на истинския спортен дух. Заедно ще пишем нови страници в славната му история и ще продължим да вдъхновяваме нови поколения спортисти. Всяка победа, която постигаме, ще бъде в чест на тази дълга и успешна традиция", коментират още от там.

Те благодарят на всички, които са работили усилено по този проект и са допринесли за успешното му реализиране. "Вашият труд и отдаденост направиха възможно създаването на нещо значимо и вълнуващо", заявяват от КПС Спартак Варна.

Коментари

Новини Варна