IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
15:21 | 1 август 2024
Обновен: 19:47 | 8 септември 2024

Трансбоксьорка отказа италианка за 46 секунди

Анджела Карини прекрати своя спорен мач заради тежки удари

По материала работи: Слав Велев
Трансбоксьорка отказа италианка за 46 секунди

Боксьорката Анджела Карини прекрати своя спорен мач на Олимпиадата в Париж с Имане Келиф след само 46 секунди. 25-годишната Карини получи два удара от Келиф, която миналата година не премина тест за пол, преди внезапно да реши да прекрати срещата, пише The Sun.

Родената в Неапол боксьорка не поздрави противничката си след мача в полусредна категория, след като Келиф се опита да се приближи до нея. След това Карини падна на колене и избухна в сълзи.

Имане Келиф, също на 25 години, е един от двамата спортисти, които бяха допуснати да се състезават в женския бокс, след като бяха дисквалифицирани от миналогодишното Световно първенство за жени за неспазване на критериите за допустимост. Международният олимпийски комитет (МОК) заяви, че Келиф е била дисквалифицирана в Ню Делхи заради неспазване на тест за нивата на тестостерон.

След мача, говорител на италианския отбор разкри, че приятели и семейство са казали на Карини да не излиза на ринга изобщо.

Коментари

анонимен ( преди 1 месец )
Цялата олимпиада и съвременното ни общество е гавра! Ние сме си виновни, че търпим!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 3
анонимен ( преди 1 месец )
rate down comment 0 rate up comment 3
Новини Варна