IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
11:30 | 1 август 2024
Обновен: 07:32 | 8 септември 2024

Черно море Бриз кану-каяк се завърна с куп медали от Пловдив

Първенец и републикански шампион при момчетата в едноместния каяк на 500 м. стана Пресиян Панайотов

По материала работи: Слав Велев
Черно море Бриз кану-каяк се завърна с куп медали от Пловдив

Снимка: "Черно море Бриз кану-каяк

Спортен клуб "Черно море Бриз кану-каяк" гр. Варна, отново се завърна с куп медали от личния държавен шампионат в Пловдив.

В периода 25-28.07.2024 г. на гребния канал в град Пловдив се проведе държавния индивидуален шампионат по кану-каяк за момичета, момчета, юноши и девойки младша и старша възраст, в който да премерят сили дойдоха най-добрите състезатели на всички клубове от България.

СК „Черно море – Бриз кану-каяк“ се завърна в морската столица със злато , четири сребърни и един бронзов медали, както и с множество призови класирания.

Първенец и републикански шампион при момчетата в едноместния каяк на 500 м. стана Пресиян Панайотов. Малко не му достигна за златото и на 1000 м., където остана втори. На едноместен каяк 2000 м. Панайотов спечели отново второ място.

В едноместното кану при момчетата Живко Стефанов завоюва два сребърни медала на 500 м. и 2000 м.

Голям успех е и бронзовият медал в четириместното кану в състав: Михаил Фищин, Александър Георгиев, Дамян Димов и Мартин Господинов. В тази дисциплина СК „Черно море – Бриз кану-каяк“ не е печелил медали при момчетата и юношите от 20 г.

В града под тепетата призови класирания  извоюваха и редица други състезатели на СК „Черно море – Бриз кану-каяк“, които издигнаха клубното ниво до най-високото класиране в новото време на спортния клуб. Треньори в клуба са Паисий Любенов и Васил Господинов.

„Изградихме екип, който е готов да създава шампиони“ това заяви председателят на СК „Черно море – Бриз кану-каяк“ - Александър Григоров.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна