IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Спорт
12:00 | 30 юли 2024
Обновен: 21:12 | 17 септември 2024

Младите надежди на „Комодор” вдигнаха вицешампионски трофей

Варненците станаха вицешампиони при 13-годишните

По материала работи: Александър Дечев
Младите надежди на „Комодор” вдигнаха вицешампионски трофей

Снимка: Невена Йовева

Младите надежди на "Комодор" (Варна) спечелиха вицешампионски трофей във ватерполния елит при 13-годишните.

Талантливите състезатели на треньора Константин Бурназов се окичиха със сребърни медали, след като в решителния трети плейофен сблъсък за титлата отстъпиха с 12:13 на "Славия" в София.

„Щастлив съм, че успяхме да завършим първенството във възрастта с финал. Това показва, че сме работили правилно през годината и трудът ни дава резултат. Последната среща в София завърши при резултат 13:12 за домакините. В първата част поведохме с 3 гола (4:1 ), но отборът на „Славия” успя да защити преднината си от предходния мач и в следващите части обърна резултата. Преминахме през много мачове тази година и заслужено се окичихме със сребърните медали”, коментира наставникът на комодорци Константин Бурназов.

„Благодаря на ръководството на клуба, на състезателите и техните родители за безрезервната подкрепа през годината”, каза още Бурназов.

Коментари

ELENA90 ( преди 1 месец )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна