IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 27°
Спорт
11:30 | 17 юли 2024
Обновен: 05:10 | 27 август 2024

Турнир по футволей във Варна тази неделя

Атрактивната надпревара ще се проведе на плажа в "Аспарухово"

По материала работи: Александър Дечев
Турнир по футволей във Варна тази неделя

Тази неделя (21 юли) ще се проведе вторият за годината турнир по футволей на плажа в "Аспарухово". Атрактивната игра съчетава елементи от два спорта - футбол и волейбол, като играчите, които са по двама в отбор, трябва да прехвърлят мрежа, но нямат право да докосват топката с ръце.

Надпреварата се организира с подкрепата на Община Варна, Beach Volley - Energy,Rowers Training, Metagen, Bulgarian Footvolley Federation и ФК Аспарухово.

Стартът ще бъде даден в 9:00 ч., а жребият ще се тегли 15 минути преди това. Схемата на турнира ще се определи според броя на записаните двойки.
Таксата за участие на турнира е 40 лева на двойка (20 лева на човек), а записването става чрез WhatsApp, Viber или позвъняване на 0894343554 - Румен Николов.

Първата надпревара бе спечелена именно от Румен Николов и неговият партньор Георги Димитров, които на финала биха Генади Луго/Владислав Мирчев с 2:0. Десислав Дяков и Михаил Паскалев станаха трети.

Коментари

1124g ( преди 1 месец )
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна