IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
09:30 | 14 юли 2024
Обновен: 02:37 | 8 септември 2024

Илиан Илиев: Търсим футболисти в атака

Апоел е добър отбор, с добър бюджет и нов треньор, казва наставникът на Черноморе

По материала работи: Александър Дечев
Илиан Илиев: Търсим футболисти в атака

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира победата над Добруджа (2:0) в последната контрола преди старта на първенството и цялостното състояние на тима.

„Мисля, че стана добър мач като за последен преди първенството. С треньора на Добруджа Атанас Атанасов си казахме, че като агресия и заряд мачът беше близко до първенството, което е добре. Знаете, че за резултат не говорим. Може би трябва още да подобряваме прехода ни като загубим топката и да не оставяме другият отбор да мисли, тъй като следващите ни съперници са много опасни в този преход към атаката”, коментира Илиев.

“За новите попълнения казах, че те трябва да се впишат по-бързо в нашата схема и засега вървят добре нещата. Приемат ги съотборниците им, така че всичко е нормално. Уеслен Жуниор получи неприятно разтежение, дано да се оправи за първия мач, тъй като виждате днес малко експериментирахме с позицията на Николай Златев, но той се справи добре”, обясни наставникът на “моряците”.

“Заради картотеката Дуду още не е сигурен, дай Боже всичко другата седмица да се придвижи както трябва, за да е готов за първия мач. Да, търсим футболисти в атака. Знаете, че доста млади момчета са в отбора, но когато започне първенството някои от тях ще се върнат да тренират с втория отбор”, сподели Илиан Илиев.

“Първо имаме мач с ЦСКА 1948, след това ще запозная футболистите с Апоел (Беер Шева). Добър отбор са, с добър бюджет и нов треньор. Труден съперник, но първо да мине мачът с ЦСКА 1948 и после ще мислим за тях”, добави специалистът.

Коментари

Новини Варна