IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 32°
Спорт
14:30 | 5 юли 2024
Обновен: 07:02 | 8 юли 2024

Владимир Вълев-Питбула за SENSHI 22: Очаквам много заряд на ринга, ще подкрепям нашите момчета

Питбула с прогнози за предстоящото бойно шоу на 6 юли в Св. Св. Константин и Елена

По материала работи: Александър Дечев
Владимир Вълев-Питбула за SENSHI 22: Очаквам много заряд на ринга, ще подкрепям нашите момчета

Очаквам с нетърпение SENSHI 22. Има много интересни срещи, които са обявени. Аз, разбира се, гледам основно българите, защото с тях имаме по-близки отношения – познаваме се, тренираме заедно. Това заяви Владимир Вълев-Питбула пред “България сутрин” по Bulgaria ON AIR, който направи своя голям бенефисен мач на предишното издание на галавечерта. Сега Вълев отново ще присъства на бойното шоу на 6 юли от 18:30 часа в Св. Св. Константин и Елена, за да подкрепи българските бойци. Той направи и прогнози за това, което предстои на SENSHI 22. Билети за бойното шоу се продават в мрежата на Eventim.bg

“Атанас Божилов да играе за Европейска титла, той е много добър състезател, класен. За мен е един от най-атрактивните на ринга и със сигурност ще бъде страхотно да го гледам и да видя как ще се представи”, каза Вълев.

По отношение на втората защита на Европейска SENSHI титла, която предстои за Едуард Алексанян, Питбула отсече: “Имах възможност да наблюдавам Едуард в самата подготовка. Добре подготвен е. Той е Mr. Action – точно това очаквам от него на ринга”.

На въпрос дали може да очакваме нокаут от Алексанян, Владимир Вълев отговори: “Не мога да кажа дали ще победи с нокаут, Едуард може да го направи, достатъчно подготвен е да го направи. Важното е, че мачът със сигурност ще бъде атрактивен, защото противникът му го предизвика преди мача, имаше закачки и закани в социалните мрежи, така че ще бъде много интересно и призвовам всички да отидат и да подкрепят както Едуард, така и другите ни бойци”. 
Днес ще се проведе и официалният кантар и пресконференция на SENSHI 22 – от 18:30 часа на плажа пред ресторант “Море” в Св. Св. Константин и Елена, където Атанас и Едуард също ще споделят своите очаквания за двубоя.

Владимир Вълев-Питбула ще гледа с интерес и мача на Драгомир Петров, който на SENSHI 22 ще направи завръщане след тежка загуба и шестмесечна пауза. “Надявам се да се е възстановил не само физически, но и психически и му пожелавам успех.

В интервюто си Bulgaria ON AIR Питбула разказа и за това как усеща промяната му от състезател към треньор. “В треньорската професия е по-трудно, защото има моменти, в които не мога да направя нищо отвън и това ми пречи, натоварва ме повече”, каза Вълев. 

Той обясни, че като треньор това, което най-много иска да предаде на своите ученици е вярата, постоянството и силата да се борят за своите мечти. 

На въпрос с какво SENSHI е по-различна верига от всички останали и защо всеки, който веднъж е стъпил на ринга го твърди, Вълев отговори: “Има една енергия, която не може да се опише. Аз самият исках да я усетя, затова исках да се върна след толкова години пауза. И наистина емоцията беше неописуема”, каза Вълев и продължи:

“Това е една много голяма стъпка към големия спорт, много голямо стъпало. SENSHI е една от топ веригите за мен в света. Отделно лагериte, които KWU SENSHI организира допринасят наистина много за развитието на самите спортисти. Идват различни треньори, на най-високо ниво. Отделно спарингите, които състезателите правят помежду си, са също много полезни за развитието им”. Цялото интервю на Владимир Вълев-Питбула може да гледате ТУК.

Коментари

Новини Варна