IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
11:30 | 27 юни 2024
Обновен: 17:32 | 29 юни 2024

Черно море остана без нападатели

В момента Илиан Илиев разполага само с един здрав типичен такъв - Исмаил Иса

По материала работи: Слав Велев
Черно море остана без нападатели

Илиан Илиев/Снимка: ПФК Черно море

След като Билал Бари напусна лагера на Черно море в Тетевен, на "Тича" може би ще трябва да се преориентират към търсенето на нов централен нападател, колкото и трудна задача да е това. В момента Илиан Илиев разполага само с един здрав типичен такъв - Исмаил Иса. Не е ясно кога в игра ще се върне другият такъв Брено Тейшейра, но от факта, че продължава да се готви индивидуално, се подарзбира, че на този етап в предстоящите задаващи се мачове няма да може да се разчита на него и ако влиза ще бъде за малко игрови минути, докато е на 100 процента готов, пише "Дарик".

Уеслен Жуниор, който е с по-различен профил, се очаква до седмица вече да е на линия, но в каква форма ще бъде и няма ли заради контузията в челюстта в началото да бъде по - предпазлив в единоборствата, предстои да видим?! Ето защо цялата тежест на върха на атаката за мачовете с Апоел Беер Шева, както и за тези от старта на шампионата, пада върху 35 - годишния Иса и трудно може да се види адекватна ротация на този пост, докато въпросните двама бразилци не са на 100 процента готови. Няма да е изненада, ако Илиан Илиев се оглежда за още един централен нападател, за да не се налага да преквалифицира някой в такъв, защото заради натоварения старт на сезона, ще му се наложи, за да може Иса в определени мачове да почива и да е по-свеж за наглед по-тежките двубои.

Черно море вдигна високо летвата със спечеленото 2 място и участието в лигата на конференциите и е нормално очакванията на превържениците да са големи и за предстоящия сезон. Той се очертава като натоварен, особено в началото, заради мачовете в Европа. Илиан Илиев ще има нужда от повече играчи, както за здрава конкуренция на ключови постове, така и за възможността да върти определени футболисти за дадени мачове с цел да ги запази свежи.

Коментари

Ivan11 ( преди 2 дни )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна