IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Спорт
16:15 | 23 юни 2024
Обновен: 00:13 | 28 септември 2024

Грандиозен успех за момичетата на Черно море-Одесос

Талантливите баскетболистки са №1 в България

По материала работи: Слав Велев
Грандиозен успех за момичетата на Черно море-Одесос

Снимка: ЖБК Черно Море - Одесос/Facebook

Баскетболният Черно море Одесос триумфира с Купата на БФБ при момичетата до 14-годишна възраст на финалите в Разград. Съставът на Борис Дудин надви Септември 97 с 63:59 в спора за трофея. В зала „Абритус“ варненки натрупаха двуцифрена разлика през първото полувреме, а в хода на второто удържаха опитите за обрат на момичетата на Николай Иванов, съобщава BGbasket.

Бронзът отиде в ръцете на Рилски спортист, който победи Вълци Разград със 72:50 в малкия финал.

Варненският тим стартира силно и докосваше двуцифрената разлика през първата част, повеждайки с 8 точки след нейния край. Символичните домакини се поздравиха с първи двуцифрен аванс във втората част и на голямата почивка фиксираха 28:18 в своя полза.

Варненки продължиха в същия дух в началото на второто полувреме и в края на предпоследния период се откъснаха с 8 точки. Във финалната десетка символичните домакини не се дадоха на столичния отбор и удържаха победата.

Коментари

Ivan11 ( преди 3 месеца )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна