Варна 30°
fallback
Спорт
11:15 | 21 юни 2024
Обновен: 12:12 | 2 юли 2024

Мбапе вече тренира с маска на Евро 2024 (СНИМКИ)

Капитанът на "петлите" настоява да играе срещу Нидерландия днес

По материала работи: Слав Велев

Снимки: БГНЕС

Френският национал Килиан Мбапе показа маската, с която ще играе до края на европейското първенство в Германия. 25-годишният капитан на "петлите" получи фрактура на носа при победата над Австрия.

Мбапе ще отложи хирургическата намеса, за да помогне на своя тим в битката за трофея от Евро 2024. Все още не е ясно дали той ще вземе участие в двубоя с Нидерландия тази вечер, но след това нападателят ще бъде на разположение на селекционера Дидие Дешан.

Още след мача с Австрия Мбапе призова в социалните мрежи за идеи за предпазна маска, като получи множество такива, а най-често те бяха свързани с популярната анимация "Костенурките нинджа". В крайна сметка Мбапе е избрал доста по-семпъл вариант - предпазната му маска ще бъде в цветовете на френското знаме.

Той излезе с маската за последната тренировка на "петлите" в четвъртък вечер, в която взе участие наравно със съотборниците си.

Мачът Франция - Нидерландия е тази вечер от 22:00 часа. 

Автор на статията:
Слав Велев
Евро 2024 Мбапе маска Мбапе Мбапе контузия Мбапе контузия евро 24 костенурки нинджа Франция футбол спорт новини спорт спортни новини франция Нидерландия мач Нидерландия франция евро 24 Килиан Мбапе
0 коментара
fallback
fallback