IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Спорт
11:15 | 21 юни 2024
Обновен: 14:01 | 30 юни 2024

Мбапе вече тренира с маска на Евро 2024 (СНИМКИ)

Капитанът на "петлите" настоява да играе срещу Нидерландия днес

По материала работи: Слав Велев
Мбапе вече тренира с маска на Евро 2024 (СНИМКИ)

Снимки: БГНЕС

Френският национал Килиан Мбапе показа маската, с която ще играе до края на европейското първенство в Германия. 25-годишният капитан на "петлите" получи фрактура на носа при победата над Австрия.

Мбапе ще отложи хирургическата намеса, за да помогне на своя тим в битката за трофея от Евро 2024. Все още не е ясно дали той ще вземе участие в двубоя с Нидерландия тази вечер, но след това нападателят ще бъде на разположение на селекционера Дидие Дешан.

Още след мача с Австрия Мбапе призова в социалните мрежи за идеи за предпазна маска, като получи множество такива, а най-често те бяха свързани с популярната анимация "Костенурките нинджа". В крайна сметка Мбапе е избрал доста по-семпъл вариант - предпазната му маска ще бъде в цветовете на френското знаме.

Той излезе с маската за последната тренировка на "петлите" в четвъртък вечер, в която взе участие наравно със съотборниците си.

Мачът Франция - Нидерландия е тази вечер от 22:00 часа. 

Коментари

Новини Варна