IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
16:09 | 19 юни 2024
Обновен: 21:54 | 26 юни 2024

Черно море срещу Апоел Беер Шева в Европа

"Моряците" ще срещнат израилтяните във втория квалификационен кръг на турнира на 25 юли и 1 август

По материала работи: Слав Велев
Черно море срещу Апоел Беер Шева в Европа

Снимката е илюстративна: Черно море/АРХИВ

Вицешампионът на България Черно море започва участието си в турнира Лига на конференциите със сблъсък с израелския Апоел Беер Шева.

"Моряците" ще срещнат Апоел във втория квалификационен кръг на турнира, като двубоите са на 25 юли и 1 август. В първия мач Черно море ще бъде гост.

За футболистите на старши треньора Илиан Илиев това е завръщане на международната сцена след сезон 2015/16.

През миналия сезон Беер Шева завърши на трето място в първенството на Израел и достигна до финала за Купата на страната.

В състава на Апоел Беер Шева играе българският национал Йоан Стоянов.

В последните години израелският тим на три пъти срещаше български представители. През миналия сезон отборът отстъпи в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите на Левски. През сезон 2021/22 Апоел елиминира Арда Кърджали във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, а през сезон 2017/18 елиминира Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Коментари

Ivan11 ( преди 1 седмица )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна