IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
17:00 | 13 юни 2024
Обновен: 03:37 | 30 юни 2024

Монтана стана безапелационен шампион в лигата "40+" на АМФЛ-Варна

Недим Ахмед от вицешампионите е голмайстор на сезона

По материала работи: Слав Велев
Монтана стана безапелационен шампион в лигата "40+" на АМФЛ-Варна

С шест победи от шест мача МФК Монтана стана безапелационен шампион в лига "40+" - шампионатът за ветерани, който организира Аматьорската минифутболна лига-Варна.

Четири отбора се записаха за участие в първото издание, като направиха доста интересни мачове. Тимът от северозапада спечели всичките си срещи, като общата му голова разлика е 29:16. На второ място е Parkmart, който приключи с четири победи и две поражения и 40:17. МФК Пекарни Чочо и Спейс тийм са останалите два отбора, като единият взе победа и равен, а другият приключи с една точка.

Недим Ахмед от вицешампионите е голмайстор на сезона, MVP е Костадин Димитров-Адвоката от Монтана, защитник №1 е Георги Стоянов от "космонавтите", а Павлин Василев от Parkmart е с най-много успешни завършващи подавания.

Този формат ще го има и през есента, като се очаква интересът да е доста по-сериозен и да има много повече отбори, гарантиращи по-голяма конкуренция.

Коментари

Новини Варна