IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
12:40 | 10 юни 2024
Обновен: 05:40 | 1 юли 2024

Спартак Вн официално представи Александър Томаш

В неговия екип ще работят помощниците Константин Мирчев, Христо Колев, както и треньорът на вратарите Тодор Кючуков

По материала работи: Слав Велев
Спартак Вн официално представи Александър Томаш

Роденият във Велико Търново Томаш има във визитката си 305 мача като старши-треньор у нас/Снимка: ФК "Спартак Варна"

Александър Томаш е новият старши-треньор на ФК Спартак Варна. 45-годишният специалист застава начело на соколите и ще води тима в Първа лига. В неговия екип ще работят още помощниците Константин Мирчев, Христо Колев, както и треньорът на вратарите Тодор Кючуков.

"Ще работим стъпка по стъпка, за да изградим отбор, който да има стил и да заслужи мястото си в елита. Търсим добри играчи с характер, гладни за футбол. Всеки трябва да знае, че клубът е над всеки.", коментира новият треньор на "соколите".

Роденият във Велико Търново Томаш има във визитката си 305 мача като старши-треньор у нас. От 2013-а г. последователно работи в Банско, Локомотив (Горна Оряховица), Верея, Берое, Етър и Локомотив (Пловдив) като железничарите завършиха сезона под негово ръководство на пето място в класирането.
ФК Спартак Варна приветства с добре дошъл един от най-търсените български треньори и вярва, че Томаш е точният избор за успехите в елита и развитието клуба, заявяват от "Коритото".

Коментари

Новини Варна