Варна 29°
fallback
Спорт
20:34 | 9 юни 2024
Обновен: 09:10 | 6 юли 2024

Спартак Вн представя новия треньор

Александър Томаш ще даде подробности за подготовката и селекцията на "соколите"

По материала работи: Слав Велев

Александър Томаш/Снимка: АРХИВ

ФК Спартак Варна ще обяви новия старши-треньор на тима в 10 часа, в понеделник (10-и юни). Ръководството на клуба кани представителите на медиите в конферентната зала на стадион "Спартак".

Ще бъде представен спортно-техническия екип на соколите за предстоящия сезон в Първа лига, както и подробности за подготовката и селекцията.

Новият треньор на варненския Спартак Александър Томаш ще привлече най-малко четирима нови защитници. Причината, че в ариергарда останаха само Ангел Грънчов и Александър Цветков, след като Мехмед Сабри, Атанас Зехиров, Преслав Петров, Радослав Терзиев и Велислав Боев бяха освободени.

Иначе и при „соколите“ Томаш ще продължи да използва любимата си схема с 4-2-3-1, на която залагаше и в Локомотив Пловдив.

Сред въпросните нови бранители ще има и чужденци, каквито се очакват и другите линии. Същинската част по селекцията обаче ще започне, след като Томаш подпише договора си.

Автор на статията:
Слав Велев
Александър Томаш Спартак Вн Александър Томаш спартак Спартак Варна представя треньора новини спорт футбол новини спорт футбол варна състав представяне Томаш
1 коментара
fallback
fallback