IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 30°
Спорт
18:10 | 30 май 2024
Обновен: 20:33 | 5 юли 2024

Плувни таланти се състезатваха за купата на Св. св. Константин и Елена

Участваха деца между 8 и 12 години

По материала работи: Слав Велев
Плувни таланти се състезатваха за купата на Св. св. Константин и Елена

На 30 май 2023 г. се проведе Вторият детски плувен турнир за купата на Св. св. Константин и Елена – вълнуващо спортно събитие, което привлече вниманието както на местните жители, така и на посетителите на курорта. Като част от годишния календар със събития на курортния комплекс, турнирът има за цел да насърчи младите спортисти и да им осигури платформа за показване на техните умения и страст към плуването.

Организирано с много любов и отдаденост към спорта и развитието на децата, това плувно състезание подчерта значението на плуването като начин на живот, който насърчава дисциплината, постоянството и амбицията. 

Проведено в красивия AQUAHOUSE Thermal & Beach, събитието беше организирано в партньорство с дирекция "Спорт" към община Варна и плувния спортен клуб "Астери". Участие взеха деца на възраст между 8 и 12 години от клубовете "Астери", "Торпедо", "Делфин" и "Оренда". Те се състезаваха в различни дисциплини, включително 100 метра съчетано, 50 метра бътерфлай, 50 метра гръб, 50 метра бруст и 50 метра свободен стил.

За родените през 2013-2014 година момичета най-добър състезател e от клуб Астери – Хрисимира Христова, а от момчетата Мартин Димитров – клуб Делфин. 

Най- добрите родени през 2015 година са: Мартина Чернева и Мартин Великов от клуб Торпедо.  В крайното комплексно класиране победител е  клуб Торпедо.
Победителите и финалистите в турнира получиха купи, медали и награди, осигурени от партньорите на турнира Община Варна и AQUAHOUSE Thermal & Beach.

С второто си годишно издание, Турнирът за купата на Св. св. Константин и Елена има за цел да се установи като ежегодно плувно състезание, което ще продължи да вдъхновява и мотивира младите плувци да достигнат нови висоти в своята дисциплина.

Коментари

didier93 ( преди 1 месец )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
11g24g97g ( преди 1 месец )
rate down comment 1 rate up comment 0
Новини Варна