IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
15:45 | 30 май 2024
Обновен: 23:46 | 3 юли 2024

Варна ще е домакин на силен международен турнир по плажен футбол

Отбори от Румъния и Турция гостуват на МФК Спартак (Варна)

По материала работи: Слав Велев
Варна ще е домакин на силен международен турнир по плажен футбол

Утре във Варна започва осмото изданние на силния международен турнир по плажен футбол - Varna International Beach Soccer Cup 2024. В надпреварата ще участват четири тима, които от петък до неделя ще се срещнат по-между си. Шампионът на Турция и румънския ИПА пристигат в морската столица, където заедно с първенеца на страната МФК Спартак и МФК Монтана ще определят носителя на трофея. 

Срещите ще се проведът на Южния плаж във Варна, а началото е предвидено за 31 май от 18:00. В събота двубоите ще се играят от 11:00 и 12:00, а финалите на турнира са в неделя от 10:00.

Събитието се провежда благодарение на Община Варна, Аматьорската футболна лига и ЗС на БФС Варна и съдействието на Лазурен бряг 91 ЕООД.

Коментари

анонимен ( преди 1 месец )
Кой *** даде за пет години най-красивия плаж в страната за снимки? Плажа на Дуранкулак ще бъде даден на *** от предаването за оцеляване.Тази държава е пълен провал
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна