IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
17:00 | 28 май 2024
Обновен: 00:10 | 4 юли 2024

3 от 3 за Монтана в лигата "40+" на АМФЛ-Варна

Вижте всички резултати от срещите, изиграни през изминалата седмица

По материала работи: Слав Велев
3 от 3 за Монтана в лигата "40+" на АМФЛ-Варна

През изминалата седмица се изиграха доста мачове от петте лиги на АМФЛ-Варна. Ето какво се случи:

Лига 40 +

МФК Монтана записа победа и в третия кръг на Лига "40+" и е с пълен актив от 9 точки. В този кръг тимът от северозапада би със 7:6 МФК Пекарни Чочо. Мечката заби хеттрик, Пенчука добави два гола и стана Играч на мача, а по веднъж точни бяха Дани и Стария. За "пекарите" реализираха Мустафов (3), Алексиев (2) и Тасков.

Parkmart вече е с два успеха, след като в третия кръг би с 13:4 Спейс Тийм. Ахмед изригна със седем попадения, с хеттрик блесна Давидов, Сашката се разписа два пъти и грабна званието за №1 в двубоя, а веднъж точен бе Камен. За "космонавтите" вкараха яни (2), Стоевич и GALE.

Premier лига

Порто iCard постигна убедителен успех със 7:1 над МФК Монтана в двубой от 26-ия кръг на Premier лигата на АМФЛ-Варна. По три пъти се разписаха Коцето и Симеонов, който стана Играч на мача, а автогол си отбеляза Камбата. За тима от северозапада реализира Тефък.

МФК Тича пък спря победната серия на МФК Балерини, надигравайки го с 3:2, след като изоставаше с 0:2. Игнатовски и Дамянов реализираха преди почивката за тима на Стоян Жеков, но през второто полувреме Стефанов, Стайков и Старшината доведоха нещата до пълен обрат. Вальо бе избран за №1 в сблъсъка.

АМФК Лудата Банда победи убедително с 6:0 Fullmax. Мишо се разписа два пъти и стана Играч на мача, а останалите попадения бяха дело на Петков, Георгиев, Великов и Колца (автогол).

Win 1

Parkmart би убедително с 5:1 Скрита Сила ( Мъдрево) в Win 1 и битката му за титлата с WINBET Варна продължава. Евген, Джибрата, Давидов, Хълми и Коцето бяха точни за победителите, а Александров - за победените. За MVP бе определен Сашката.

ФК Дружба удари с 4:0 МФК Пекарни Чочо по пътя си към бронзовите медали. Боята порази два пъти противниковата мрежа и бе избран за Играч на мача, а по веднъж това сториха Желев и Жендов.

МФК Волов не срещна проблеми със Спейс Тийм, надделявайки със 7:0. Димитров стана №1 в срещата, след като заби хеттрик, а останалите попадения отбелязаха Хасанов (2), Илиев и Пацо (автогол).

Атлетик Провадия излъга с 4:3 АФК Албион. Колев бе определен за №1 в срещата заради двата си гола за победителите, а Йорданов и Станчев реализираха по веднъж. За "островитяните" вкараха Николов, Цоканов и Дончев.

Win 2

Лидерът в Win 2 АМФК Лудата Банда направи втората си грешна стъпка в шампионата, след като завърши 1:1 с втория Фермополис. Точни бяха Казаков и Маринов.

FC DJIEN се справи убедително срещу Red Partners - 6:1. По два пъти се разписаха Николов, Кирилов и Арнаудов, а MVP стана Въргала. За "червените" вкара Момчилов.

Therma Village и Digital United завършиха наравно - 3:3. Андонов, GAZZA и Секов отбелязаха за символичните домакини, а Wild, Дойч и Ташев (автогол) - за съперника.

ФК Фратрия излъга с 5:4 Дебелият балет. Базан, Джамбов, Пейчев, Левченко и Гена реализираха за победителите, а Василев и Литвинчук се разписаха по два пъти за победените. За MVP бе определен Иванович.

iGaming надигра с 2:1 Park the bus. За "геймърите" вкараха Неделчев и Рашков, който стана Играч на мача, а за "автобусите" това стори Панчев.

МФК Импакт Варна се справи срещу МФК Тича 2 с 8:5, като изоставаше с 1:4 на полувремето. Бахов блесна с хеттрик и бе определен за №1 в двубоя, Събев и Йорданов се разписаха по два пъти, а веднъж точен бе Ахмад Ясин. За опонента реализираха Бакърджиев (3), Валентин и Недев.

Win 3

Date Palm победи с 12:4 Supporters United FC в Win 3. С по четири гола изригнаха Батман, който стана MVP, и Марков, а останалите бяха дело на Димитров (2), Влаховски и Журналиста. За "поддръжниците" отбелязаха Иванов (2), Саид и Ануар.

FC Inazuma би с 5:2 третия състав на АМФК Лудата Банда. Вълчев бе над всички с четири гола и стана Играч на мача, а Радев добави едно попадение. Енчев и Добрев вкараха за съперника.

ФК Брайтън надделя с 3:2 над Castalia, след като изоставаше с 0:2. Два пъти точен бе Георгиев, който стана Играч на мача, а веднъж - Котката. За загубилия тим се разписаха Колев и Ценков.

Коментари

Новини Варна