IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
12:30 | 17 май 2024
Обновен: 17:51 | 4 септември 2024

Хотелиер пробяга успешно Черноморието ни за шест дни

Силвия Кьосева финишира успешно вчера

По материала работи: Слав Велев
Хотелиер пробяга успешно Черноморието ни за шест дни

Силвия Кьосева  успя да пробяга Черноморието ни за шест дни. Хотелиерката приключи успешно предизвикателството във вчерашния ден.

Силвия се впусна в приключението на 11 май и успя да премине през първоначално плануваните шест етапа напълно успешно. По пътя тя не бе сама и до нея неизменно имаше хора, които да я подкрепят, да й дават сили и стимул.

Идеята на цялата инициатива е основно да популяризира Черноморието ни. Подобен формат за изминаване на 400 – те км. досега не е правен. Всички етапи на предизвикателството са документирани и запечатани в кадри и видео, които ще бъдат използвани да покажат красотата на природните дадености, с които разполагаме.

Силвия съвсем не определя себе си като професионален бегач, а по-скоро като любител. Бягането за нея е хоби, а по професия е хотелиер. Родом е от София, но вече от години живее в Слънчев бряг. Работата и животът я отвеждат за постоянно при морето. Тя се вдъхновява от красотата му и иска да я покаже на всички в цялост.

Коментари

Новини Варна