IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
16:25 | 12 май 2024
Обновен: 02:46 | 8 септември 2024

17-годишните „моряци“ победиха в Елитната група

Черно море игра с Национал София

По материала работи: Десислава Михалева
Черно море

Талантите на Черно море записаха победа с 2:1 при домакинството си на Национал София в мач от 27-ия кръг на Елитната група до 17 години, игран на стадион „Корабостроител“ под Аспаруховия мост.

В 7-ата минута след грешка в защита гостите откриха резултата, но в 25-ата Ивайло Димитров изравни. Крайния резултат оформи Рони Михайлов в 80-ата минута. Освен двете попадения, „моряците“ създадоха доста положение, но не успяха да ги реализират. Варненци удариха и две греди.

В същото време 15-годишните „моряци“ не успяха да победят тима на Славия в мач от 27-ия кръг на Елитната група. Двата тима завършиха 0:0, но определено варненци трябва да съжаляват, че не победиха своя съперник.

На няколко пъти футболисти от състава на Тодор Колев излизаха сами срещу вратаря на „белите“, но не успяваха да вкарат. При една от ситуациите играч на Черно море бе фаулиран от последния в защитата на Славия, за което бе изгонен. Въпреки численото си преимущество, Черно море не успя да вкара създадените положения.

Коментари

didier93 ( преди 3 месеца )
Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@ gmail.com Имейл: didierdf93@ gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна