IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
13:30 | 31 октомври 2021
Обновен: 01:24 | 12 октомври 2024

Артуро Видал ходи на тренировки със стара "Панда"

Всъщност колата е нова за футболиста и той се похвали с нея в социалните мрежи

По материала работи: Ставри Таргов
Артуро Видал ходи на тренировки със стара "Панда"

Всеки футболист от силен европейски гранд може да си позволи да отиде на тренировка, шофирайки скъп автомобил. Това вече дори не е новина. 

За това когато някои от звездите на терена изберат нещо по-нетрадиционно, кадрите обикалят цял свят светкавично. И кой, ако не Артуро Видал от "Интер" ще се възползва от това.

Чилиец пристигна на тренировка със стар модел "Фиат". Зелената му "Панда" се открояваше на фона на луксозния паркинг. 

Всъщност колата е нова за Видал и той се похвали с нея в социалните мрежи, паркирайки я между лъскавото си червено "Ферари" и масивния черен джип, съобщава bTV.

"Животът ми даде много възможности и ме научи да се радвам на малките неща", написа Видал в профила си в социалните мрежи. 

Наскоро футболистът на "Интер" попадна в полезрението на медиите, след като в социалните мрежи се появи клип как си тръгва подпийнал от купон и с много увещавания. 

"Пандата" явно е любим автомобил в Серия "А". Наскоро треньорът на "Наполи" Лучано Спалети се оплака, че неговата е станала жертва на кражба. 

Коментари

Новини Варна