IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
11:30 | 9 март 2021
Обновен: 18:40 | 22 октомври 2024

"Челси" победи "Евертън" с 2:0

Сините от Лондон са вече в топ 4

По материала работи: Ставри Таргов
"Челси" победи "Евертън" с 2:0

Томас Тухел постави рекорд на Висшата лига, след като Челси продължи с възхода си и вчера победи и Евертън с 2:0, за да остане в Топ 4.

Германецът се превърна в първия мениджър, чийто тим не допуска гол в първите си 5 домакинства под негово ръководство. Тимът вече в 11 последователни срещи е без поражение при Тухел.

Сините имаха сериозно предимство и заслужено спечелиха, като не са губили от Карамелите у дома вече в 26 мача поред. Кай Хаверц бе в основата на триумфа, след като първо негов удар се отби от Бен Годфри и влезе във вратата, а след това спечели дузпа.

„Заслужавахме победата. През първото полувреме ни бе трудно, но контролирахме напълно събитията. След почивката повишихме нивото си и станахме много по-остри в атаките си, което ни помогна“ заяви Тухел.

„Отново се видя, че момчетата и този отбор има сериозни качества и за мен е удоволствие да работя тук. Всеки в клуба се старае максимално, за да бъдем на възможно най-високото ниво“, добави наставникът.

Още футболни новини на Gol.bg

Коментари

Новини Варна