Варна 20°
fallback
Спорт
14:55 | 21 декември 2020
Обновен: 12:29 | 24 октомври 2024

На Тича: Спешно търсят ляв бек

Поне трима нови футболисти ще бъдат привлечени в Черно море през зимната пауза

По материала работи: Слав Велев

Снимка: ПФК Черно море

 

Поне трима нови футболисти ще бъдат привлечени в Черно море през зимната пауза, научи dsport. Едната от позициите, за които ще се търси нов играч, е ляв бек. Причината е, че вече втори сезон преквалифициран там играе десният краен защитник Цветомир Панов. Той се представя на доста добро ниво, но няма негова алтернатива за този пост, при условие, че се наложи да отсъства заради натрупани картони, или контузия. От друга страна, ако бъде намерен ляв бек, ще се засили и конкуренцията за десен краен бранител, където засега неизменен титуляр е младият Виктор Попов. Твърде е вероятно ляв бек да се търси извън България.

В Черно море имат нужда и от вътрешен полузащитник, чийто качества да са близки до тези на трансферирания Патрик Андраде. Такъв тип играч е необходим за вдигане на конкуренцията в средата на терена, където оперират като неизменни титуляри Васил Панайотов и Стефан Велев.

На "Тича" се ориентират и към търсенето на централен нападател.  Атанас Илиев бе опция през пролетта, но така и не се стигна до завръщането му във Варна по една, или друга причина. А и от този сезон той е част от Ботев Пд. В периодите, в които Исмаил Иса не беше на разположение на Илиан Илиев, като централен нападател биваше преквалифициран Мат Курьор, а едва като трета опция бе Денислав Ангелов.   

Автор на статията:
Слав Велев
0 коментара
fallback
fallback