IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
13:22 | 21 януари 2015
Обновен: 01:09 | 17 октомври 2024

Кобрата: Кличко е простак

Кубрат Пулев отвърна на украинеца за обидите

По материала работи: Борис Проданов
Кобрата: Кличко е простак

В началото на седмицата световният шампион Владимир Кличко обиди Кубрат Пулев като го нарече "засранец", което буквално означава "посерко".


Думите на Световния шампион бяха: "Единственото позитивно, което мога да кажа за мача ми с Кубрат Пулев е, че този, извинете, посерко, излезе, за да победи".


Кобрата обаче заяви, че с това изказване се вижда кой е простакът.


"Доволен съм, че най-после се видя много ясно и много точно кой е простакът от нас двамата. Защото, когато аз казах истината и преди мача, и особено след него, веднага се намериха хора у нас, които ме обвиниха в много грехове, невъзпитано държание и какво ли още не. Не съм им обиден, защото всеки има право на мнение. Но държа да е ясно, че аз никога, ама никога не съм обиждал Кличко като човек. А отдавна съм наясно, че той е много добър боксьор, но не е добър човек. Дори когато се тиражираха мои думи, че бил "момиче", аз казах, че се държи като момиче. Казах го на немски, не намерих точната дума и казах буквално "държи се като момиче", а не самият той е момиче. Което грешно беше разпространено и тиражирано. Повтарям - никога не съм си позволявал да обиждам човека Кличко”, каза Кобрата.


Той припомни, че украинецът системния допинг контрол.


“Не се явява на проверки, скривайки се зад някакви правила на Германския боксов съюз. Но и за децата е видно, че по този много важен въпрос не бяхме равнопоставени преди боя. Мен ме проверяваха всеки път, когато си дойдех в България. А него нито веднъж. Е, какво да си мисля тогава? Да не говорим, че не само по отношение на допинга и на проверките той беше в много по-силна позиция още преди да се качим на ринга”, добави българинът.


“Жалко е световен шампион, носител на поясите на 4 световни федерации, да се държи по този начин. Кличко просто е жалък в опита си да ме обиди, защото цял свят видя, че той отложи мача без причина. И сега е още по-жалък, като ме обижда. Всеки, който е обективен, може да прецени - какво съм казал аз, кога съм го казал и как съм го казал. И какво е изрекъл Кличко. Сравнението ясно показва кой какъв е. Видя се кой е простакът! Най-важното за мен е, че получих страхотна подкрепа от българите”, завърши Кубрат Пулев.


БГНЕС

 

Коментари

Новини Варна