IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
16:47 | 17 декември 2014
Обновен: 09:24 | 22 октомври 2024

“Морето” е №5 в есенната ранглиста!

Никола Спасов обявява до дни програмата за зимната подготовка

По материала работи: Борис Проданов
“Морето” е №5 в есенната ранглиста!

Със завършването на есенния полусезон в първенствата от А, Б и В група вече е изготвена и ранглистата, обобщаваща резултатите на отборите от трите месечни ранглисти през есента. Челната повтаря есенното класиране в А ФГ, като прави впечатление, че намиращият се в момента извън шестицата на елита "Черно море" заема 5-о място в класацията за есен 2014-а. Лидер е ЦСКА, пред “Лудогорец”, “Локомотив” (София) и “Литекс”.


Водачите в Б група - “Монтана” и “Локомотив” (Горна Оряховица), заемат съответно 10-о и 12-о място и изпреварват някои елитни състави. Хегемонът на Североизточна В АФГ през есента “Дунав 2010” (Русе) е най-добре представящият се отбор от В групите и е на 25-о място.


Междувременно Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наказа “моряка” Стенио дос Сантош с 1 мач извън терена и глоба от 250 лв. Санкцията е за натрупани жълти картони. Това значи, че Стенио ще пропусне само среща за Купата на България с “Локомотив” (ГО), но ще бъде на терена за “Черно море” в първия мач от подновяването на първенството на А група.


Тези дни наставникът Никола Спасов ще уточни с ръководството на ПФК “Черно море” и програмата за зимната подготовка. Предстои среща на босовете на клуба със старши треньора, на която да се уточнят подробностите.


Красимир Николов

Коментари

Новини Варна